Kokoomusnuoret – kommentit

Heti kun kokoomusnuoret pääsevät vallankahvaan kokoomuksessa niin perustulot saa unohtaa ja kaikki sosiaaliturva lentää kuin leppäkeihäs pihalle Suomen yhteiskunnasta ja jokainen on omillaan ja pärjää miten pärjää tai kuolee sitten pois jos ei pärjää, eikä perhe tai suku avusta. –Sosiaaliturva

SosiaaliturvaSuomessa on yksi maailman suurimmista julkisista sektoreista. Jos julkisen sektorin koko puolitettaisiin, se olisi saman kokoinen kuin Sveitsissä – joka ei muuten ole mikään kehitysmaa sekään.

Kuten kaikkiin poliittisiin nuorisojärjestöihin, myös kokoomusnuoriin kuuluu monenlaista viheltäjää. Myös epävireistä. Talousliberaalien kokoomuslaisten keskuudessa on enemmänkin ajatus siitä, että valtion tulisi keskittyä ydinasioihin: nimenomaan kaikkein heikoimmista huolenpitämiseen. Ei massiivisiin yritystukiin, keskiluokan pulskistamiseen tai työssäkäyvien suojeluun työttömiltä (ay-liikkeen keskeinen tavoite).

Joskus tuntuu, että kansalaisille tulisi postittaa budjettikirja ja rakentaa siitä yksi A4-kokoinen vihkonen, jossa luvut käytäisiin läpi. Koskaan, milloinkaan, ikinä, ei Suomessa ole käytetty sosiaaliturvaan niin paljon rahaa kuin nyt.

Esimerkiksi helsinkiläisistä vuokra-asujista 60% saa asumistukea. Asumistuen kulut kasvavat jatkuvasti. Samalla vuokrat nousevat tähtitieteellisiksi aiheuttaen hyvinvointitappioita usealla eri mekanismilla kaikille. Silti huuto ei lopu – sosiaaliturva muka pienenee ja köyhät laitetaan kyykkyyn.

Koskaan, ikinä, milloinkaan ei Suomessa ole ollut niin hyvä olla pienituloinen, kuin juuri nyt. Valitus ei silti lopu.

Kukapa tosiasioita kaipaisi – puhumattakaan luvuista.www.savyrp.com
(業務用20セット) AGF カフェオレ 大人のほろにが 100本 ×20セット
タカショー ガーデンテーブル 「ロータス テーブル 80」 ≪高級チーク製ファニチャー≫ 【チークスタイルシリーズ】
【中古】電機湯沸し器 イトミック HDEN-45 幅420×奥行300×高さ775 【送料別途見積】【業務用】
Stanford Cardinal 42 Square Base Chrome Pub Table ユニセックス 小物 一般
SC30 UA カリー 2 Curry 2 UNDER ARMOUR パシフィック/ヨーロッパ
石崎電機製作所 GK2030Y [電撃殺虫器 (屋内用)]
≪数量限定!当店イチオシ!≫猫 ケージ 3段 錆びないプラケージ 813ケージ ゲージ 猫 ネコ 猫ケージ 猫ゲージ キャットケージ ゲージ 大型 通販 おしゃれ おすすめ ケージ飼い 室内飼い アイ
14mmピンクチャロアイトブレスレットファイナルグレード++
トヨタ 30系 新型 ヴェルファイア?ベルファイア ハイブリッド フロアマット+ステップマット+トランクマット◆選べる14カラー HOTFIELD 光触媒加工済み|フロア マット vellfire カ

Published by